Akashi-Tai Shiraume Um Sake

Shiraume (uttales Shira-oo-may) er satt sammen av to ord som betyr hvit og plommer, Ginjo refferer til hvilken stil saken er og Umeshu (utales ooh me shoe) betyr plomme. Dette er en søt drikke som kan minne om likør og lages ved å tilsette frukt.

Alkohol:
38%
Volum:
0,50
Varetype:
Vin
Type:
Sake
Land:
Japan
EPD nr:
4814638
Cuveco nr:
8002511
Vinmonopol nr.:
Til salg gjennom:
Kun tilgjengelig for HoReCa

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.

Klikk her for mer informasjon

Produsentinformasjon:

Akashi-Tai

1-3, Okurahachiman-cho, Akashi-city, Hyogo 673-0871, JAPAN

Akashi Sake Brewery er stolte over sin håndverkssake. De brygger eksklusiv sake for hånd og perfeksjonerer den med naturlige fermenteringsprosesser.