Bonal er en kompleks aperitif som i dag lages på en oppskrift som kan dateres tilbake til 1865. Mistelle (delvis fermentert druejuice, tilsatt alkohol) er infusert med kinin, søterot og andre ingredienser man finner i området rundt Grand Chartreuse Mountains. Bonal produseres hos Dolin Vermouth.
Dolin Bonal Gentiane-Quina
Alkohol:
16%
Type:
Aromatisert Vin
Land:
Frankrike
Varetype:
Hetvin
Volum:
0.75
VEIL. HORECAPRIS EKS. MVA:
180,-
Smaksnotat:
Gyllen mahogni. God intensitet, preg av blomst, kinin, sitrusfrukt, urter. Balansert sødme, preg av blodappelsinskall, solbær, kinin, urter og fin bitterhet.
Råvarer:
Base på sterkvin, infusjon av Gentiana rot (søterot familien), Cinchona (Kinin) og ulike uter
EPD nr:
4662755
Vinhuset nr:
9081711
Vinmonopol nr.:
Til salg gjennom:
Horeca/Vinmonopolet
Produsentinformasjon
Chambery
Lokalisert i de franske alpene over byen Chambery. Grunnlagt i 1815. Dolin benytter seg av lokale ingredienser og råvarer i sin produksjon av Vermut og likører.