Ægir Redhead Ginger Beer

Alkohol:
4,7%%
Type:
Blonde, Golden & Kölsch
Land:
Norge
Varetype:
Øl
Volum:
0,33

Gløym alle søte, såkalla ingefærøl du har smakt tidlegare. Redhead er rett fram det navnet seier det skal vera: først og fremst eit øl, tilsett den friske og sterke smaken av ingefær.

Redhead høver godt saman med sjømat og godt krydra asiatiske rettar, og ellers står den stødig på eigne bein som ein unik aperitiff!

Tilgjengelig fra:
desember 2019
EPD nr:
5337548
Cuveco nr:
8004516
Til salg gjennom:
Dagligvare/Horeca
Produsentinformasjon
Flåmsbrygga, 5742 Flåm

Ægir Bryggeri er et håndverksbryggeri som holder til mellom fjord og fjell i fagre Flåm. De brygger et mangfold av typeriktige ølsorter, utforsker stadig nye smaker og er opptatt av å lage godt øl til alle typer mat. Bryggeriet ble etablert i 2007 og har navn etter jotunen Ægir fra norrøn mytologi – i følge allfader Odin den beste ølbryggaren i verden. Siden starten med pub og bryggeri i ett, har etterspørselen etter Ægir-øl skutt i været i hele landet, samt i eksportmarkeder som Sverige, England og USA. I 2012 utvidet Ægir med et nytt produksjonsbryggeri (kapasitet på opptil to millionar liter i året) og de har også et lite brenneri der de lager edle dråper i små og smakfulle parti. Oppskriften de følgjer, er like fullt den samme som alltid; friskt fjellvann, gode råvarer og sikker sans for de små detaljene som hever smaken.

Øl-skala 3