Amundsen Cherry Enchantress Double Gose

Alkohol:
6,5%
Type:
Gose
Land:
Norge
Varetype:
Øl
Volum:
0,44
Råvarer:
Vann, malt (bygg, hvete, havre), humle, gjær, kirsebær, salt og vann.
EPD nr:
n/a
Cuveco nr:
10812402
Vinmonopol nr.:
Til salg gjennom:
Vinmonopolet
Produsentinformasjon
Bjørnerudveien 14, 1266 Oslo

Amundsen sitt motto lyder "Created by Craftsmen"  den moderne håndverkeren som brygger øl etter visjonen "Kvalitet, konsistens, innovasjon og lidenskap".

Hos Amundsen har de fokus på å være nytenkende og kreative, de brygger øl i verdensklasse, med førsteklasses ingredienser til hele verden. Hos Amundsen jobber det en internasjonal gjeng, sammen har de flere tiår med erfaring fra bryggerier nært og fjernt.

Som Oslos største håndverksbryggeri, og et av Norges raskest voksende bryggerier, har de hatt en fantastisk vekst siden start i 2011. Amundsen hadde da kapasitet til å brygge 5hl på bryggeripuben i Nydalen. I 2013 bygget de sitt første produksjonsanlegg med kapasitet til å brygge beskjedne 10hl. Økende etterspørsel i dagligvare, Vinmonopol og bar/restaurant gjorde at de i 2016 bygget et nytt bryggeri rett utenfor Oslo sentrum, her har de i dag en kapasitet på 42hl.

Amundsen er i dag verdenskjent for sine brygg, og eksporter til alle verdens kontinenter, de har spesielt fått oppmerksomhet for sine NEIPA´s.