Amundsen ZYGoat Christmas

Mørk svart. Rik og fokusert aroma av karamell, kaffe og mørk sjokolade.

Fyldig og kremet med masse smak av karamell, kaffe og sjokolade. Lang sødmefull ettersmak.

Smaksnotat:

Mørk svart. Aroma av karmell, kaffe og mørk sjokolade.

Rik, fyldig med lang ettersmak

Tilgjengelig fra:
oktober 2018
Alkohol:
10,5%
Volum:
0,33
Varetype:
Øl
Type:
Stout
Land:
Norge
Råvarer:
Vann, malt (bygg, hvete), havre, humle og gjær.
EPD nr:
-
Vinmonopol nr.:
Til salg gjennom:
Vinmonopolet

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.

Klikk her for mer informasjon

Produsentinformasjon:

Amundsen Bryggeri

Bjørnerudveien 14, 1266 Oslo

Amundsen sitt motto lyder "Created by Craftsmen"  den moderne håndverkeren som brygger øl etter visjonen "Kvalitet, konsistens, innovasjon og lidenskap".

Hos Amundsen har de fokus på å være nytenkende og kreative, de brygger øl i verdensklasse, med førsteklasses ingredienser til hele verden. Hos Amundsen jobber det en internasjonal gjeng, sammen har de flere tiår med erfaring fra bryggerier nært og fjernt.

Som Oslos største håndverksbryggeri, og et av Norges raskest voksende bryggerier, har de hatt en fantastisk vekst siden start i 2011. Amundsen hadde da kapasitet til å brygge 5hl på bryggeripuben i Nydalen. I 2013 bygget de sitt første produksjonsanlegg med kapasitet til å brygge beskjedne 10hl. Økende etterspørsel i dagligvare, Vinmonopol og bar/restaurant gjorde at de i 2016 bygget et nytt bryggeri rett utenfor Oslo sentrum, her har de i dag en kapasitet på 42hl. Det vil si at de på ett år kan brygge hele 1000hl.

Amundsen er i dag verdenskjent for sine brygg, og eksporter til alle verdens kontinenter, de har spesielt fått oppmerksomhet for sine NEIPA´s.