Ønsker du handle våre produkter som HORECA kunde, er mange av våre produkter hos våre grossist sider, for spørsmål/info angående horeca salg ta kontakt på mail@casknorway.no

 

 

 

 

 

 

Vinmonopolet har per april 2017 333 butikker fordelt over hele Norge.

Butikkene er delt inn i syv kategorier, 1-7, på grunnlag av salgstall. Kategori 7-butikkene er de største og fører om lag 1 850 produkter.

Det som til en hver tid finnes av testvarer og spesielle partivarer kommer i tillegg. Per i dag er det cirka 250 merker til sammen i disse to gruppene. Bestillingsutvalget med sine 8 000 - 9 000 merker kommer også som et tilbud til kunder som kan vente noen dager på leveransen.

Vinmonopolet har monopol i Norge på salg av varer med over 4,7% alkohol til alle privatpersoner og organisasjoner som ikke har skjenkebevilling. CASK er derfor tett knyttet til Vinmonopolets system, som utgjør vår største salgskanal.

De produkter vi tilbyr via Vinmonopolet kan deles inn i fire grupper:

Basisutvalget: befatter de produktene som de aller fleste vinmonopol skal føre. Basisutvalget er igjen delt inn i flere kategorier etter butikkstørrelse. (kategori 1-7)

 

Bestillingsutvalget: er de varer som vi importører selv har tilgjengelig som vi selv melder opp til salg gjennom bestillingsutvalget på polet. Det vil si at enhver person over 18 år kan bestille opp disse produktene på sitt lokale vinmonopol og få det levert dit for henting. Hver enkelt vinmonopolbutikk har anledning til å hente inn et visst antall varer for å komplettere sitt basisutvalg.

 

Spesialutvalget: Det er i dag syv spesialbutikker der formålet er å tilby produkter som ikke er tilgjengelige i de øvrige butikkene. Spesialbutikkene ønsker primært å kjøpe inn produkter som enten er nyskapende, tilgjengelig kun i små parti, har eksepsjonelt høy kvalitet og/eller skiller seg klart ut fra hva som er tilgjengelig i dagens utvalg. Produktene i spesialbutikk er et viktig supplement til det som ellers er å finne i pollistene. Kundene vil finne klassiske produkter fra tradisjonelle og innarbeidede produsenter og områder, og mer ukjente produkter fra små produsenter og mindre kjente regioner.

 

Vinmonopolets spesialtbutikker kan du finne på Aker Brygge og CC-Vest i Oslo, Hamar, Sandnes sentrum, Sandefjord, Valentinlyst i Trondheim og Valkendorfsgaten i Bergen. 

 

Spesialbestilling og privatimport

Ønsker du å bestille en vare som ikke er tilgjengelig hos Vinmonopolet men som er en del av vår portefølje?

Dette kalles en spesialbestilling. Ta kontakt med oss på mail@casknorway.no først for å sjekke om varen er tlgjengelig. Etter kontakt med oss sender du inn spesialbestillingsskjema til Vinmonopolets kundesenter spesialbestilling@vinmonopolet.no.

 Skjemaet kan du laste ned her .

Kundesenteret vil ta kontakt med oss for å få bekreftet ordren før varen blir bestilt til ønsket Vinmonopol. Behandlingstiden varierer etter hvor raskt varene kan leveres.

 

 

English:

Vinmonopolet’s purchasing procedures and product range