BrewDog Dead Pony Club Session Pale Ale 20L KeyKeg

Alkohol:
3.8%
Type:
Pale Ale
Land:
Skottland
Varetype:
Øl
Volum:
20

BrewDog Dead Pony Club er en Session Pale Alt, altså en Pale Ale med lavere alkohol. Den er inspirert fra vestysken i USA og bruker humler fra dette området. Humlene her gir ølet aroma og smak av deilige tropiske frukter, sitrus, blomster og krydder.

Fatkobling: KeyKeg

Smaksnotat:

Lys kobber på farge. Aroma av frisk humle, tropisk - tropisk mild, Smak: Rik tropisk frukt, lime og grapefrukt. Perfekt tørste slukker.

EPD nr:
5565361
Cuveco nr:
8004328
Til salg gjennom:
Kun tilgjengelig for Horeca
Produsentinformasjon
Balmacassie Industrial Estate, Ellon, Aberdeenshire, AB41 8BX Scotland.

BrewDog ble etablert i 2007 av de tre kompisene James Watt, Martin Dickie og hunden Simcoe. De hadde sett seg lei på det kommersielle ølet som var å oppdrive i Skotland og startet med hjemmebrygging i garasjen. Med inspirasjon fra amerikanske ølbryggeri, laget de rike humle-drevene øl som raskt slo an.

De to kameratene fikk tidlig problemer med å møte etterspørselen og uten annen sikkerhet enn en god ide, gikk de til banken for å låne penger. Lånet ble innvilget, bryggeriutstyr kjøpt og resten er historie.

I 2012 vokste de ut av bryggeriet i Fraserburgh og åpnet et større produksjonsbryggeri finansiert gjennom ”Equity for Punks”-programmet. I 2017 åpnet også et søsterbryggeri i Columbus, USA. BrewDog er i dag Skottlands største uavhengige bryggeri og fortsetter å utfordre og utvikle kjente ølstiler og teknikker.