BrewDog Double Hazy New England IPA 20L KeyKeg

Alkohol:
7.2%
Type:
India Pale Ale
Land:
Skottland
Varetype:
Øl
Volum:
20

BrewDog Double Hazy er en Vermont-stil IPA. Full av intens juicy fruktkarakter med lav bitterhet. Ananas, steinfrukt, mango, harpiks og hint av limeskall. Fyldig og smooth munnfølelse.

Tilgjengelig fra:
mai 2019
EPD nr:
5491600
Vinhuset nr:
9081798
Produsentinformasjon
Balmacassie Industrial Estate, Ellon, Aberdeenshire, AB41 8BX Scotland.

BrewDog ble etablert i 2007 av de tre kompisene James Watt, Martin Dickie og hunden Simcoe. De hadde sett seg lei på det kommersielle ølet som var å oppdrive i Skottland og startet med hjemmebrygging i garasjen. Med inspirasjon fra amerikanske ølbryggeri, laget de rike humledrevene øl som raskt slo an.

De to kameratene fikk tidlig problemer med å møte etterspørselen og uten annen sikkerhet enn en god ide, gikk de til banken for å låne penger. Lånet ble innvilget, bryggeriutstyr kjøpt og resten er historie.

I 2012 vokste de ut av bryggeriet i Fraserburgh og åpnet et større produksjonsbryggeri finansiert gjennom ”Equity for Punks”-programmet. I 2017 åpnet også et søsterbryggeri i Columbus, USA. BrewDog er i dag Skottlands største uavhengige bryggeri og fortsetter å utfordre og utvikle kjente ølstiler og teknikker.