BrewDog Lost Lager Pilsner

Alkohol:
4.7%
Type:
Lager
Land:
Skottland
Varetype:
Øl
Volum:
0.5

BrewDog Lost Lager er en tørrhumlet Pilsner fra BrewDog. Lagret som en ekte Lager-øl, over lenger tid med tyske humler og tysk gjær. En ekte "Craft Lager"! Dette er Pilsner slik den opprinnelig var i Tyskland. Humlen tilfører en ny dimensjon til smaks-og aromabildet med innslag av blomster, krydder og sitrus.

Smaksnotat:

ELEGANT OG REN PILSNER, MED SMAK OG AROMA AV LYS MALT, HINT AV KRYDDER OG EN ANELSE SITRUS.

EPD nr:
5212949
Cuveco nr:
8003965
Til salg gjennom:
Dagligvare/Horeca
Produsentinformasjon
Balmacassie Industrial Estate, Ellon, Aberdeenshire, AB41 8BX Scotland.

BrewDog ble etablert i 2007 av de tre kompisene James Watt, Martin Dickie og hunden Simcoe. De hadde sett seg lei på det kommersielle ølet som var å oppdrive i Skotland og startet med hjemmebrygging i garasjen. Med inspirasjon fra amerikanske ølbryggeri, laget de rike humle-drevene øl som raskt slo an.

De to kameratene fikk tidlig problemer med å møte etterspørselen og uten annen sikkerhet enn en god ide, gikk de til banken for å låne penger. Lånet ble innvilget, bryggeriutstyr kjøpt og resten er historie.

I 2012 vokste de ut av bryggeriet i Fraserburgh og åpnet et større produksjonsbryggeri finansiert gjennom ”Equity for Punks”-programmet. I 2017 åpnet også et søsterbryggeri i Columbus, USA. BrewDog er i dag Skottlands største uavhengige bryggeri og fortsetter å utfordre og utvikle kjente ølstiler og teknikker.