BrewDog Quench Quake Berliner Weisse

Alkohol:
4.6%
Type:
Surøl
Land:
Skottland
Varetype:
Øl
Volum:
0.33

BrewDog Quench Quake er en Berliner Weisse tilsatt grapefrukt og mandarin. Frisk smak med en behagelig syre. Aroma av grapefrukt-og mandarinskall, hint av lime og eplepai. Smak av sitronjuice, grapefrukt, appelsin, mandarin og kjeks.

EPD nr:
5363452
Cuveco nr:
8004606
Til salg gjennom:
Tilgjengelig for Horeca
Produsentinformasjon
Balmacassie Industrial Estate, Ellon, Aberdeenshire, AB41 8BX Scotland.

BrewDog ble etablert i 2007 av de tre kompisene James Watt, Martin Dickie og hunden Simcoe. De hadde sett seg lei på det kommersielle ølet som var å oppdrive i Skotland og startet med hjemmebrygging i garasjen. Med inspirasjon fra amerikanske ølbryggeri, laget de rike humle-drevene øl som raskt slo an.

De to kameratene fikk tidlig problemer med å møte etterspørselen og uten annen sikkerhet enn en god ide, gikk de til banken for å låne penger. Lånet ble innvilget, bryggeriutstyr kjøpt og resten er historie.

I 2012 vokste de ut av bryggeriet i Fraserburgh og åpnet et større produksjonsbryggeri finansiert gjennom ”Equity for Punks”-programmet. I 2017 åpnet også et søsterbryggeri i Columbus, USA. BrewDog er i dag Skottlands største uavhengige bryggeri og fortsetter å utfordre og utvikle kjente ølstiler og teknikker.