BrewDog vs Northern Monk Vermont Sessions Session New England IPA

Alkohol:
5.2%
Type:
India Pale Ale
Land:
Skottland
Varetype:
Øl
Volum:
0.44

BrewDog skriver:

"A Translantic juice bomb of flavour. Pours as bright and hazy as a Vermont morning with massive fruit aromas. Sweet and juicy to taste with tropical fruit, big pineapple, stone fruit and a dash of coconut. Brewed with oats and wheat and left unfiltered for a smoother session."

Tilgjengelig fra:
mars 2020
EPD nr:
0
Cuveco nr:
11921902
Vinmonopol nr.:
Til salg gjennom:
Horeca/Vinmonopolet
Produsentinformasjon
Balmacassie Industrial Estate, Ellon, Aberdeenshire, AB41 8BX Scotland.

BrewDog ble etablert i 2007 av de tre kompisene James Watt, Martin Dickie og hunden Simcoe. De hadde sett seg lei på det kommersielle ølet som var å oppdrive i Skotland og startet med hjemmebrygging i garasjen. Med inspirasjon fra amerikanske ølbryggeri, laget de rike humle-drevene øl som raskt slo an.

De to kameratene fikk tidlig problemer med å møte etterspørselen og uten annen sikkerhet enn en god ide, gikk de til banken for å låne penger. Lånet ble innvilget, bryggeriutstyr kjøpt og resten er historie.

I 2012 vokste de ut av bryggeriet i Fraserburgh og åpnet et større produksjonsbryggeri finansiert gjennom ”Equity for Punks”-programmet. I 2017 åpnet også et søsterbryggeri i Columbus, USA. BrewDog er i dag Skottlands største uavhengige bryggeri og fortsetter å utfordre og utvikle kjente ølstiler og teknikker.