Clean & Press Hard Seltzer Smashed Cactus & Lime

Alkohol:
5%
Type:
Hard Seltzer
Land:
Skottland
Varetype:
Hard Seltzer
Volum:
0.33

BrewDogs Hard Seltzer går under merkenavnet Clean & Press. Produktet består av kullsyreholdig vann fra Skottland, naturlig smak og Rogue Wave Vodka som produseres av BrewDog Distilling Co.

Produktet er helt uten tilsatt sukker og inneholder null karbohydrater. Samtidig inneholder en boks bare 90 kalorier.

Her kan du lese mer om produktkategorien Hard Seltzer.

Tilgjengelig fra:
august 2020
EPD nr:
0
Cuveco nr:
12082702
Vinmonopol nr.:
Til salg gjennom:
Horeca/Vinmonopolet
Produsentinformasjon
Balmacassie Industrial Estate, Ellon, Aberdeenshire, AB41 8BX Scotland.

BrewDog ble etablert i 2007 av de tre kompisene James Watt, Martin Dickie og hunden Simcoe. De hadde sett seg lei på det kommersielle ølet som var å oppdrive i Skotland og startet med hjemmebrygging i garasjen. Med inspirasjon fra amerikanske ølbryggeri, laget de rike humle-drevene øl som raskt slo an.

De to kameratene fikk tidlig problemer med å møte etterspørselen og uten annen sikkerhet enn en god ide, gikk de til banken for å låne penger. Lånet ble innvilget, bryggeriutstyr kjøpt og resten er historie.

I 2012 vokste de ut av bryggeriet i Fraserburgh og åpnet et større produksjonsbryggeri finansiert gjennom ”Equity for Punks”-programmet. I 2017 åpnet også et søsterbryggeri i Columbus, USA. BrewDog er i dag Skottlands største uavhengige bryggeri og fortsetter å utfordre og utvikle kjente ølstiler og teknikker.