OverWorks Campfire Cult Sour Pastry Stout 20L KeyKeg

Alkohol:
9%
Type:
Surøl
Land:
Skottland
Varetype:
Øl
Volum:
20

BrewDog skriver:

"Stoke up the fire and break out the s’mores. Big chocolate and sweet gooey marshmallow rises with hints of mocha. The sticky sweet aroma ebbs to tart flavour and a dry body. Gram cracker like biscuit mixes with roast cocoa notes. The sour finish will have you burning for more."

Fatkobling: KeyKeg

Tilgjengelig fra:
mars 2020
EPD nr:
0
Cuveco nr:
8005721
Til salg gjennom:
Horeca
Produsentinformasjon
Balmacassie Industrial Estate, Ellon, Aberdeenshire, AB41 8BX Scotland.

BrewDog ble etablert i 2007 av de tre kompisene James Watt, Martin Dickie og hunden Simcoe. De hadde sett seg lei på det kommersielle ølet som var å oppdrive i Skotland og startet med hjemmebrygging i garasjen. Med inspirasjon fra amerikanske ølbryggeri, laget de rike humle-drevene øl som raskt slo an.

De to kameratene fikk tidlig problemer med å møte etterspørselen og uten annen sikkerhet enn en god ide, gikk de til banken for å låne penger. Lånet ble innvilget, bryggeriutstyr kjøpt og resten er historie.

I 2012 vokste de ut av bryggeriet i Fraserburgh og åpnet et større produksjonsbryggeri finansiert gjennom ”Equity for Punks”-programmet. I 2017 åpnet også et søsterbryggeri i Columbus, USA. BrewDog er i dag Skottlands største uavhengige bryggeri og fortsetter å utfordre og utvikle kjente ølstiler og teknikker.