Qvart Furious Passion

Alkohol:
5.5%
Type:
Surøl
Land:
Norge
Varetype:
Øl
Volum:
0,33

Frisk og leskende Berliner Weisse med pasjonsfrukt. Ølet er syrnet med bryggeriets lactobasillicuskultur før koking i kokekjelen. Pasjonsfrukten har blitt tilsatt mot slutten av gjæringen for å bevare mest mulig smak og aroma.

Lys oransje i farge med et lavt hvitt skum. Duften er preget av pasjonsfrukt, røde bær, brød og sitrus. Smaken er markant syrlig og frisk med mye pasjonsfrukt, hint av rabarbra, røde bær og brød. Ølet er saftig og fruktig med en lang og lett krydret ettersmak. 

EPD nr:
4901575
Cuveco nr:
6960402
Vinmonopol nr.:
Til salg gjennom:
Vinmonopolet
Produsentinformasjon
Industrigata 8a, 4632 Kristiansand

Qvart Ølkompani er et lite og lekent bryggeri fra hjertet av Sørlandet – Kristiansand.  Lokalisert på «Londsia» i et tidligere bilverksted, brygges det tidlig og sent på nye spennende smaker. Qvart Ølkompani har drevet siden sommeren 2015 og har på denne tiden skapt seg et navn både lokalt og langt utenfor Sørlandets grenser. Bryggeriet har fortsatt en sterk lokal tilhørighet til Sørlandet men har både nasjonale og internasjonale ambisjoner.

Sjefsbrygger Tellef Dannevig og daglig leder Lars Amundsen er gründerne bak bryggeriet. Gutta har kjent hverandre i en årrekke, både privat og profesjonelt, men hele tiden med lidenskap for øl som felles interesse. Qvart består også av et kompani med fantastiske hjelpere som var med å sparke i gang prosjektet med både penger og utallige dugnadstimer. Qvart Ølkompani skapes sten for sten og mye av identiteten vår er bygd gjennom å finne løsninger med kreativitet, samarbeid og genuin dedikasjon.  Qvart er stolte over å skape et ekte og ærlig bryggeri bygd med blod, svette og tårer!

Øl fra Qvart Ølkompani er i dag tilgjengelig i alle kanter av landet. Produktene kjennetegnes med gjennomgående høy kvalitet og spennende varianter. Drikkbarheten skal være god og det er nesten så man opplever den sørlandske følelsen av sommer året rundt!