Wild Beer Sourdough

Alkohol:
3.6%
Type:
Surøl
Land:
England
Varetype:
Øl
Volum:
0.33

Løst basert på en Berliner Weisse er dette et sammarbeidsprosjekt med Wild Beer og Hobbs House Bakery. En blanding av 24 ulike øl fra vinfat og 2 øl fra whiskyfat er dette ølet tilsatt surdeigsgjær. Dette gir et lett og syrlig, men likevel meget komplekst øl.

Smaksnotat:

Frisk med fin aroma av sitrus, rug og eple. Tydelige smaksnoter av sitron, yoghurt, fersken og brød.

EPD nr:
4067401
Cuveco nr:
8002232
Vinmonopol nr.:
Til salg gjennom:
Dagligvare
Produsentinformasjon
Lower Westcombe Farm, Shepton Mallet BA4 6ER, United Kingdom

Wild Beer ble etablert i oktober 2012 av Andrew og Brett ved siden av et ysteri i Somerset. Interessen for Belgiske gårdsøl og ønsket om å leke mer i de baner, ble starten for bryggeriet. Wild Beer ekspirementerer med gjærstammer, fatlagring og blending av forskjellige øl. De har blant annet kultivert villgjær fra frukthagene rundt bryggeriet (somerset wild) og brygger med en over 60 år gammel surdeigsgjær (sourdough) fra det lokale bakeriet.