BrewDog Alcohol Free Punk AF

Alkohol:
0.5%
Type:
Alkoholfritt
Land:
Skottland
Varetype:
Øl
Volum:
0.33

Punk-varianten av et alkoholfritt øl! Punk-holdning, masse smak, men ingen alkohol. Juicy tropisk, mikset med gress og furu-noter balansert med en solid maltbase. Dette er en alkoholfri vri på BrewDogs flaggskip: Punk IPA.

EPD nr:
5684295
Vinhuset nr:
9080893
Til salg gjennom:
Dagligvare/Horeca
Produsentinformasjon
Balmacassie Industrial Estate, Ellon, Aberdeenshire, AB41 8BX Scotland.

BrewDog ble etablert i 2007 av de tre kompisene James Watt, Martin Dickie og hunden Simcoe. De hadde sett seg lei på det kommersielle ølet som var å oppdrive i Skottland og startet med hjemmebrygging i garasjen. Med inspirasjon fra amerikanske ølbryggeri, laget de rike humledrevene øl som raskt slo an.

De to kameratene fikk tidlig problemer med å møte etterspørselen og uten annen sikkerhet enn en god ide, gikk de til banken for å låne penger. Lånet ble innvilget, bryggeriutstyr kjøpt og resten er historie.

I 2012 vokste de ut av bryggeriet i Fraserburgh og åpnet et større produksjonsbryggeri finansiert gjennom ”Equity for Punks”-programmet. I 2017 åpnet også et søsterbryggeri i Columbus, USA. BrewDog er i dag Skottlands største uavhengige bryggeri og fortsetter å utfordre og utvikle kjente ølstiler og teknikker.