Westmalle Trappist

Antwerpsesteenweg 496 B-2390 Westmalle - Belgium

Westmalle ble etablert i 1794 og holder til nord-øst for Antwerpen, hvor de først og fremst startet med å brygge øl til eget bruk og senere til lokalbefolkningen i byen. I 1921 bestemte Westmalle for å gå bredere ut i salgsmarkedet og begynte å selge deres øl til resten av Belgia og utlandet. Oppskriften og variasjonen i ølet har blitt utviklet og bearbeidet fram til 1950 -tallet, da den ble satt til den vi kjenner til i dag, dog med noen justeringer knyttet til variasjonen i malten.

Westmalle er kjent for å ha en lang tradisjon med brygging av lys-gyldent øl, og er et av bryggeriene som assosieres mest med den type øl. De har blant annet fått mye oppmerksomhet for deres Tripel (9,5%), som har fantastisk skum og en nyansert smaksprofil. Westmalle Dubbel er det andre ølet som ikke er like fullt så kjent, men uten tvil er et fabelaktig matøl.

Westmalle Extra (4,8%) brygges kun 2 ganger i året til munkenes eget bruk og deres gjester. Dette ølet er dessverre ikke å få tak i utenfor klosterets vegger.

Produkter

Westmalle trappist dubbel
Alkohol:
7
Volum:
0.33
Land:
Belgia
Westmalle Dubbel 20L Stålfat
Alkohol:
7
Volum:
20
Type:
Dubbel, Triple & Quadrupel
Land:
Belgia
Westmalle Extra
Alkohol:
4.8
Volum:
0.33
Type:
Blonde, Golden & Kölsch
Land:
Belgia
Westmalle trappist tripel 33 cl
Alkohol:
9.5
Volum:
0.33
Land:
Belgia