Remi Landier VSOP

Alkohol:
40%%
Type:
Cognac
Land:
Frankrike
Varetype:
Brennevin
Volum:
0,7

En blend av Fins Bois eaux-de-vie som har blitt lagret i 5 år på fransk eik. rund og floral med distinkte toner av pressede druer og milde krydder. Serveres bar eller som longdrink/ cocktail 

Smaksnotat:

Kraftig nese med vanilje og muskatnøtt, grønne druer, mandel og sitrongress. Honning og frukt, med fersken, nøtter og laurbær. Lang avslutning med mango og krydder og et hint mynte.

Tilgjengelig fra:
juli 2019
EPD nr:
5405188
Cuveco nr:
716001
Vinmonopol nr.:
Til salg gjennom:
Horeca/Vinmonopolet
Produsentinformasjon
133 Route de Châteauneuf, 16170 Rouillac, Frankrike

Rémi Landier cognac kan spores tilbake til 1800-tallet, da Julien Girard (Rémi Landier’s bestefar) slo seg ned i Cors i Fins Bois regionen og plantet sine første vinranker i 1890. Med den unike karakteren i terroir og eaux-de-vie, skapte Rémi Landier og hans sønn sitt eget brand i 1973. Som grower-distillers for store brennevinsforhandlere, produserte de kun små kvanta under eget label, og var i mange år reservert for kjennere. I dag er det 4. og 5. generasjon, Jean-Yves Landier og hans datter Géraldine, som tilbyr en full range med cognacs fra VS til XO, i tillegg til noen begrensede utgaver. De produserer dessuten noen utmerkede Pineau des Charentes.