Hard Seltzer er en alkoholholdig drikk med kullsyrevann og fruktsmak. Den har eksistert i USA siden 2012, men har vært relativt ukjent i Norge frem til nå. Drikken kalles også for «spiked water» og «hard sparkling water». I USA har dette tatt fullstendig av og etter sommeren 2019 solgte Hard Zeltzer bedre enn flere store håndverksbryggeri.

 

Hard Zeltzer er uten tvil “the new kid in town” .

 

Ægir Bryggeri i Flåm er den første produsenten i Norge til å lansere dette produktet under navnet BEKK. Ægir sin versjon er laget med rent norsk fjellvann og blir lansert med de tre ulike smakene bringebær, mango og fersken. Dette er et rent og naturlig produkt uten tilsatt sukker og inneholder derfor kun 95 kalorier og 3 gram karbohydrater per boks. Produktet er også glutenfritt.

 

BEKK når ut til en ny kundegruppe med helsebevisste forbrukere som ønsker å leve sunnere. «Lyst og lett» er i vinden som aldri før. Siden BEKK er sukkerfritt, inneholder lite kalorier, er lav på alkohol og lett på smak, har vi tro på at vi kan nå denne kundegruppen. Dette er sprudlevann i helt ny drakt!

 

Du kan lese mer om Ægir bryggeri her.