Ny produsent hos CASK

Poppels Bryggeri ble grunnlagt i 2012 like utenfor Göteborg av 15 øl- elskere med en felles drøm: å dele sin kjærlighet for virkelig god håndverksbrygget øl med andre.

Ølene består utelukkende av nøye utvalgte ingredienser, og i bryggeriet har de full kontroll på hvert eneste trinn i produksjonsprosessen. Malt og humle testes og velges ut etter kvalitet og sesong, og de bruker humle både fra klassiske humleproduserende land som England og Tyskland, og fra land i den nye verden som Australia og New Zealand. Gjæren matches enkeltvis til hver øl, og ellers testes nye og spennende ingredienser kontinuerlig.  Siden oppstarten i 2012 har Poppels utgitt over 20 forskjellige øl, og vokst til å bli et av Sveriges største håndverksbryggerier. 

 Hos Poppels er de like glade i alle ølstiler, men det er viktig for dem at hver øl er balansert og tro mot sin stil, samtidig som det tilfører stilen noe nytt. Selv om det innovative og detaljfokuserte bryggeriet ble startet opp for kun noen år siden, har Poppels allerede rukket å vinne en rekke prestisjefylte priser for produktene sine. Deres DIPA ble for eksempel godt belønnet på Stockholm Beer & Whisky Festival 2016, hvor den vant én gull- og én sølvmedalje i tungvektsklassene «Beste svenske øl» og «Beste ale»

 

Nettside Poppels: www.poppels.se