Verdant

 

Vi i CASK har som mål å være Norges ledende leverandør av premium øl. Dette gjør vi ved reise verden rundt for å finne det beste av det beste. I Falmouth, i sørvest-England, møtte vi Adam i Verdant Brewing Co. for noen år siden og vi var klare på at dette var noe som hadde passet vår portefølje. Vi har nå gleden av å presentere dette bryggeriet som det nyeste tilskuddet i vår portefølje!

 

Verdant logo

 

Falmouth er en vakker havneby i Cornwall, sør i England. Her startet hjemmebryggerne Adam og James bryggeriet i 2014 med mål om å lage øl de elsket. I 2016 ble Rich med på laget og de begynte for alvor å lage amerikanskinspirerte og humledominerte øl. Etterspørselen økte og det gjorde antall ansatte også. Bryggeriet er nå kjent for å lage Pale Ale, IPA og Double IPA i verdensklasse og stikkord er "Hazy", "Juicy" og "Unfiltered" uten bruk av laktose eller andre tilsetninger.

I 2020 vokse de ut av sitt lille skur og flyttet inn i et større bryggeri i Penryn. De kan nå brygge 35 HL om gangen (opp fra 16 HL tidligere) og opp til tre ganger på 12 timer. Dette har gjort det mulig for oss å få tak i deres ettertraktede øl og vi gleder oss til å se responsen i det norske markedet! Vårt sortiment vil variere, men vi kommer til å få leveranse omtrent hver måned.